Înlocuiește țigările tradiționale cu Real Leaf

Țigări pe baze de plante

Tutun natural pe bază de plante

Fumezi de ceva vreme și consideri că a sosit timpul să renunți la țigări? Nu îți imaginezi însă cum este să-ți bei cafeaua din fiecare dimineață fără o țigară alături?

Nu-ți face griji. Există o soluție perfectă pentru tine. Este vorba de înlocuitorul de tutun Real Leaf. Acest produs natural, fără aditivi, fără nicotină și fără tutun, din amestecuri perfecte pentru fumat pe baza de plante este exact ce-ți trebuie pentru a renunța la nicotină, dar nu și la fumat.

Suntem siguri că acest amestec 100%  natural, cu textură netedă, fără nicotină și tutun te va determina să-ți dorești să-l folosești. Se rulează foarte ușor…să știi.  Pentru a face pasul cel mare trebuie doar să intri în Tutungeria TuburiAparate.ro și să-ți alege varianta preferată. Există cinci variante cu arome diferite. Poți alege între:

  • Real Leaf Bubba Kush cu aromă de cafea, cacao și lavanda, lemn dulce (liquorice), zmeură și nalbă mare (marsh mallow);
  • Real Leaf Classic cu aromă de nalbă mare (marsh mallow), lumânărică și zmeură;
  • Real Leaf Jack Herer cu aromă de fructe, vată de zahăr, pin, lemn dulce (liquorice) și nalbă mare (marsh mallow);
  • Real Leaf Tangie cu aromă de citrice, fructe tropicale, lumânărică, lemn dulce (liquorice), zmeură, nalbă mare (marsh mallow);
  • Real Leaf Wild Damiana cu aromă lămâie, lumânărică, zmeură, nalbă mare (marsh mallow).

Înlocuitorul de tutun, o opțiune mai bună decât țigările tradiționale

Produsele naturale, fără nicotină și tutun, dintr-un amestesc plante sunt o soluție perfectă pentru toți cei care vor să renunțe la nicotină dar nu și la fumat, întrucât tutunul din plante are câteva beneficii importante. Haide să le aflăm împreună.

Tutunul din plante nu conține nicotină

Utilizarea continuă a nicotinei poate afecta sănătatea fumătorilor într-o mare măsură. Le poate afecta inima, plămânii și arterele. De asemenea, poate dubla riscul de infarct sau de boli pulmonare cronice. Numărul de decese cauzate de tutun pe tot globul este de aproximativ șase milioane în fiecare an. Aceasta include un milion de fumători pasivi.

Tutunul din plante nu miroase urât

Când fumezi o țigară pe bază de plante, nu produce miros urât așa cum produce țigara obișnuită. Sigur știi foarte bine cât este de neplăcut să-ți miroasă gura a tutun, mai ales când te afli într-un mediu în care majoritatea oamenilor sunt nefumători. Este adevărat, folosirea unei gume de mestecat poate ajuta, dar nu foarte mult.

Tutunul din plante este un suport pentru imunitate

Țigările pe bază de plante sunt un suport pentru sistemul imunitar. De exemplu, frunzele de nalbă mare sunt indicate în afecţiunile aparatului respirator. Pot contribui la ameliorarea problemelor respiratorii și răcelii obișnuite.

Tutunul pe bază de plante detoxifică plămânii

Un alt avantaj al țigărilor pe bază de plante este că detoxifică plămânii și ajută la îmbunătățirea stării de sănătate. Îmbunătățesc funcția pulmonară pe măsură ce dilată căile respiratorii. Sunt folosite de mulți artiști vocali și cântăreți pentru o performanță mai bună.

Tutunul pe bază de plante este sigur pentru fumătorii pasivi

 Țigara ce conține tutun obișnuit și nicotină pe care o fumezi nu afectează doar sănătatea ta, ci și a persoanelor din jurul tău. Numărul  oameni din întreaga lume afectați din cauza fumatului pasiv este tot mai mare.Datorită țigările pe bază de plante, numărul acestora poate fi redus considerabil. Nu are niciun efect negativ asupra persoanelor din jurul tău, în timp ce pufăi.

Tutunul pe bază de plante te ajută să renunți la fumat

Știm cât este de greu să te lași de fumat. Este un obicei pe care ți l-ai format de-a lungul anilor și la care nu poți renunța cu una cu două. Situația se poate schimba cu ajutorul țigărilor pe bază de plante. Datorită lor poți reduce cu adevărat obiceiul de a fuma tutun. O țigară pe bază de plante este relativ mai puțin dăunătoare pentru corpul tău. În schimb, îți poate întineri corpul și mintea.

După cum poți observa, țigările din plante pot fi o opțiune bună pentru a renunța la fumatul de tutun cu nicotină. Suntem siguri că, de îndată ce vei încerca înlocuitorul de tutun Real Leaf, te vei felicita pentru alegerea făcută. Îți vei da seama în scurt că te poți bucura de o țigară cu o aromă extrem de plăcută, care te ajută să renunți treptat la fumat.